Bewuster Bewegen OEFENTHERAPIE MENSENDIECK
Jouw coach in houding, beweging, bekken(bodem) en slapen.

 

 Bewuster Bewegen 

Ben je er tijdens het lezen van deze tekst eigenlijk wel van bewust hoe je zit? Zit je onderuitgezakt? Op het puntje van jouw stoel? Of zijn jouw billen helemaal achter in de stoel? Gebruik je de rugleuning? Heb je jouw schouders opgetrokken? Steekt jouw hoofd naar voren?

Heb jij wel eens zo bewust gevoeld hoe je nu zit? Of staat? Of loopt? Of bukt en tilt?

Heeft jouw lichaam al een signaal (of meerdere) af gegeven dat afwisseling van houding gewenst is? Ga jij vaker over jouw grenzen heen?

Onze houding en gewoontepatronen kunnen gemakkelijk lichamelijke klachten doen veroorzaken, verergeren of in stand houden.

Door Bewuster Bewegen leer ik je graag jouw eigen lichaam en gewoonten te herkennen en veranderen waardoor je de balans terug kunt vinden en lichamelijke klachten kunnen verminderen, verdwijnen of je er beter mee om kunt gaan. Samen gaan we op zoek naar de OORZAAK van jouw klachten.

Kortom: ik leer je graag Bewuster Bewegen!

Wil jij Bewuster Bewegen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.  


 

Ik zie je graag in mijn praktijk.

 

Groetjes Marleen


NIEUWS

18 december 2021
oefentherapeuten Mensendieck vallen onder de medisch contact beroepen waardoor wij gewoon open
 blijven tijdens deze lockdown. De gemaakte afspraken gaan door en je kunt nieuwe afspraken inplannen.

16 november 2021
Door verscherping van de Coronaregels mag de hoofdingang niet meer gebruikt worden door patiënten. Er mag weer buiten gewacht worden voor de grijze nooddeur tegen de plaatselijke bakker tot ik op de afgesproken tijd de deur open kom doen.


27 september 2021
Door de versoepelingen is de mondkapjesplicht in Rhijndael afgeschaft en mag er weer gebruik gemaakt worden van de hoofdingang. Je gaat door de dubbele schuifdeur, voorbij het restaurant linksaf en aan het einde van de gang weer linksaf. Daar staan stoelen waar je plaats kunt nemen tot ik je kom halen. Binnen in Rhijndael staat "oefentherapie Mensendieck" ook bewegwijzerd op de bordjes.


19 januari 2021
Ik opende 10 jaar geleden de deur van mijn praktijk voor oefentherapie Mensendieck in Koudekerk aan den Rijn.   
In de Groene Hart Koerier staat een leuk artikel over het 10 jarig bestaan. 

 De kracht van mijn praktijk