Bewuster Bewegen OEFENTHERAPIE MENSENDIECK
Jouw coach in houding, beweging, bekken(bodem) en slapen.

 

 Bewuster Bewegen 

Ben je er tijdens het lezen van deze tekst eigenlijk wel van bewust hoe je zit? Zit je onderuitgezakt? Op het puntje van jouw stoel? Of zijn jouw billen helemaal achter in de stoel? Gebruik je de rugleuning? Heb je jouw schouders opgetrokken? Steekt jouw hoofd naar voren?

Heb jij wel eens zo bewust gevoeld hoe je nu zit? Of staat? Of loopt? Of bukt en tilt?

Heeft jouw lichaam al een signaal (of meerdere) af gegeven dat afwisseling van houding gewenst is? Ga jij vaker over jouw grenzen heen?

Onze houding en gewoontepatronen kunnen gemakkelijk lichamelijke klachten doen veroorzaken, verergeren of in stand houden.

Door Bewuster Bewegen leer ik je graag jouw eigen lichaam en gewoonten te herkennen en veranderen waardoor je de balans terug kunt vinden en lichamelijke klachten kunnen verminderen, verdwijnen of je er beter mee om kunt gaan. Samen gaan we op zoek naar de OORZAAK van jouw klachten.

Kortom: ik leer je graag Bewuster Bewegen!

Wil jij Bewuster Bewegen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.  

Neem dan nu contact op met mij om te ervaren hoe ik jou kan helpen.

 

Ik zie je graag in mijn praktijk.

 

Groetjes Marleen

 

 

 De kracht van mijn praktijk