Bewuster Bewegen OEFENTHERAPIE MENSENDIECK
Jouw coach in houding, beweging, bekken(bodem) en slapen.

 Ervaringen

 

 

Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
Janneke 37 jaar
05-03-18 11:34:03
Na mijn bevalling had ik enorme last van mijn bekkenbodem. De pijn was echt heftig. Marleen kwam direct aan huis aan mijn kraambed toen ik haar opbelde. Zij stelde goede vragen waardoor het voor haar direct duidelijk werd wat er bij mij speelde. Door haar professionele advies was de grootste pijn binnen een paar dagen weg en ben ik na zes weken al weer het hardlopen aan het oppakken (heel rustig uiteraard).
Marleen kijkt naar het totaalplaatje van mijn leven, een kindje van 18 maanden en een man die fulltime bezig is in een eigen zaak, mijn persoonlijkheid en mijn wensen. Door haar deskundige begeleiding heb ik inzicht gekregen in het functioneren van mijn lijf en ben ik mij bewust wat ik kan doen om mijn lijf in goede vorm te houden.
Marleen is ook lekker direct en een prettig persoon om over de vloer te hebben ook zeker niet onbelangrijk in een bijzondere periode als er net een kindje bij komt.
Marleen is een professionele deskundige die mij door inzicht en bewustwording enorm geholpen heeft, echt een aanrader.
Maria 75 jaar
24-02-18 09:31:05
Via een tip ben ik bij Marleen gekomen voor problemen met een overactieve blaas. Ondanks eerder consult elders, heeft zij mij duidelijk geleerd hoe de blaas te trainen. Ik heb geen last meer en bij volgende problemen is mij nu bekend wat te doen. Met andere vragen over houding stijfheid en beperkte beweegmogelijkheden, ben ik Marleen dankbaar voor haar effectieve adviezen.
Kortom Marleen leert je BEWUSTER BEWEGEN!
Tonen: 5  10   20