Bewuster Bewegen OEFENTHERAPIE MENSENDIECK
Jouw coach in houding, beweging, bekken(bodem) en slapen.

 Ervaringen

 

 

Gastenboek

26 berichten op 3 pagina's
Lisette
05-09-23 16:08:43
Vandaag heb ik de behandelingen bij Marleen afgerond. De afgelopen twee jaar hebben we samen gewerkt om mij klachtenvrij te krijgen. Hiervoor was ik reeds 11 jaar bezig om de klachten te verminderen. Ik was op zoek naar een therapeut die verder kijkt. Die het hele lichaam, de manier van bewegen, mentale gesteldheid en ook de levensstijl bekijkt. Op deze manier zijn we dan echt zo ver gekomen dat ik kan zeggen dat ik klachtenvrij ben. Ik ben Marleen zeer dankbaar.

Marleen heeft een super prettige manier van behandelen. Ze luistert goed en komt met duidelijke, vaak eenvoudige en in het dagelijkse doen te integreren, oefeningen en tips.

Uiteraard doet Marleen het niet alleen, je moet vooral zelf willen veranderen en je er in voor willen zetten. Als dat lukt, is de weg naar klachtenvrij goed begaanbaar. Hoe fijn is het als je klachtenvrij kunt zijn!
Jolanda
05-07-23 13:50:55
Ik had 5 jaar na mijn bevalling nog steeds last van urineverlies tijdens het sporten maar ook als ik weleens gewoon ging wandelen. Via een vriendin van mij ben ik bij Marleen terecht gekomen. (Zij had namelijk ook goede ervaringen met Marleen)
Ik heb allerlei tips en oefeningen gekregen voor mijn bekkenbodem en na ongeveer 7 maanden ben ik van mijn klachten af en kan ik weer normaal sporten en springen zonder urineverlies. Ook draag ik nooit meer een inlegkruisje (wat ik dacht dat normaal was dat alle vrouwen na de bevalling dit droegen) dus ik ben helemaal blij met de goede behandelingen van Marleen!
Anne Z
12-06-23 10:36:18
Ik was duidelijk uit balans en wilde maar wat graag weer de juiste balans vinden. Ik wist niet wat mij te wachten stond, maar ik stond open om veel te leren. Bewust bewegen dat is iets wat we kinderen eigenlijk al vanaf de basisschool moeten leren. In mijn 35 jaar had ik nog nooit bewust bewogen achteraf.
Met veel geduld luisterde Marleen naar mijn hulpvragen en vertelde vrij wel gelijk dat zij wel ideetjes had om mij te helpen. Wellicht voor de hand liggend, maar ik was er nooit zelf opgekomen. En het heeft geholpen! Ontzettend. Lichaam en geest, wat werken ze samen en wat proberen ze elkaar veel te vertellen. Ook als het even genoeg is. En dat genoeg even genoeg mag zijn.

Ik heb heel veel gehad aan mijn gesprekken en de oefeningen. Na een aantal keer geweest te zijn, kwam ik steeds meer tot de conclusie dat lichaam en geest allebei in balans moeten zijn wil je je goed kunnen voelen. Het is een cirkel en als die gesmeerd loopt (met oefeningen van Marleen), dan voel je je weer fijn en gelukkig.

Niet twijfelen, wil je hulp.. Er is hulp en het zal je goed doen :-)
Nynke S
30-01-23 11:01:44
Marleen heeft mijn dochter in slechts een paar sessies van haar slaapproblemen afgeholpen. Met concrete, praktische tips waarbij ze ook heel goed luisterde naar wat zou passen bij ons. Ook heeft ze een hele prettige toon naar het kind toe, hulde.
HJ HJ Schouten
25-11-22 12:52:36
Na plas-klachten tot zelfs een blaasafsluiting toe, in contact gekomen met Marleen. In een prettige en vertrouwelijke omgeving, oefeningen en tips gekregen die echt helpen.
Marleen, dank je wel.
Priscilla Kneulman
04-10-22 16:59:23
Tijdens mijn zwangerschap werd ik doorverwezen ivm bekkenklachten. Bij Marleen onwijs goed geholpen en praktische tips & tricks gekregen om tijdens, maar ook na de zwangerschap een goede houding aan te nemen. Daarnaast tips mogen ontvangen voor tijdens de bevalling welke mij zeker hebben geholpen om alles beter te doorstaan. Ook na mijn bevalling heeft Marleen mij geadviseerd in houdingen tbv activiteiten als moeder (tillen, verschonen, enz.). Top!
Robert Kloosterman
30-08-22 14:24:30
Hele goede begeleiding met veel oog voor individuele traject. Zeer nuttige oefeningen die ook snel resultaat gaven. Feedback begripsvol en persoonlijk
Lisa Koetsier
30-05-22 14:06:21
In mijn zwangerschap last gekregen van mijn bekken ( billen en stuitje). Na 1 telefoontje kon ik diezelfde middag nog online terecht bij Marleen. Heel fijn dat zij mij zo snel en goed heeft kunnen helpen.
Dankzij alle tips van
Marleen was ik redelijk snel van mijn klachten af. Nog steeds maak ik dagelijks gebruik van deze tips.
Hele fijne consulten gehad en ik raad iedereen Marleen aan!
Anita Koetje
17-01-22 19:55:07
Na heel wat kilo’s te zijn afgevallen miste mijn lijf wat houvast. Samen met Marleen gekeken naar wat een goede manier is om met mijn lijf om te gaan. Dankzij Marleen is mijn lijf weer mijn lijf en kan ik hier met de juiste handvaten weer bewuster me omgaan en bewegen! Bedankt Marleen
Joke Langendoen
25-11-21 15:55:25
Vandaag mijn(voorlopig)laatste afspraak bij Marleen. Half jaar geleden liep ik vast vanwege onverklaarbare pijn in de bilstreek. Door Marleen kreeg ik al snel allerlei tips, trics en oefeningen om mij te leren ontspannen. Wat had ik snel een heel goed effect. Na een half jaartje merk ik dat ik steeds sneller herken als de spanning te veel wordt. Merk ook dat ik tegenwoordig vaak vanzelf ontspanne sta. Nooit te oud om te leren.
Bedankt Marleen.
Tonen: 5  10   20